We blijven voor u klaarstaan

Zoals zaterdagavond in de persconferentie is aangekondigd zijn de maatregelen aangescherpt. Ook voor Autoschade Hogenboom Roelofarendsveen en Woerden alsook onze Caravan/Camperafdeling betekent dit dat er een aantal zaken aangescherpt zijn. Uiteraard staat de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers hierbij op de eerste plaats. Schadeherstelwerkzaamheden behoren tot de essentiële dienstverlening, wij kunnen u in de komende periode van dienst blijven.

Heeft u schade aan de Auto, Caravan en Camper of ruitbreuk dan kunt u zich bij ons melden.
Wij verzoeken de veiligheidsregels in acht te nemen, bezoeken van onze bedrijven ten alle tijd met mondkapje op en we houden de 1.50 meter afstand aan. Ook op deze manier kunnen wij u perfect van dienst zijn. Onze werkplaatsen mag u ten allen tijde met mondkapje op bezoeken, ook hier geldt de 1.50 meter regel, nogmaals voor de veiligheid van u en onze werknemers. Heeft u moeite met het bezoeken van onze bedrijven dan kunnen wij op afspraak de auto bij u thuis ophalen of omwisselen voor een vervangende auto, dit kan dus op afstand geregeld worden.

Directie AAS Autoschade Hogenboom.

Autoschade Hogenboom in Woerden is een modern ingericht bedrijf met gediplomeerde werknemers.

Wij zijn in staat om met de modernste gereedschappen een auto, camper of caravan met schade zo origineel mogelijk en aan fabriekswaarden te herstellen.

Contact
Vestiging Woerden
Leidekkersweg 42-44
3449 JJ Woerden
0348 - 688 550
info@autoschade-hogenboom.nl