Diensten

Wij bieden een compleet pakket van diensten aan voor zowel auto-, caravan- en camperschade. Kleine en grote schades verhelpen wij snel en vakkundig op  een professionele manier met de modernste gereedschappen en technieken.

De schadeafhandeling met uw verzekeringmaatschappij is een van ons specialisme en dagelijkse werkzaamheden. Zodra u bij ons een schade meld gaan wij het voor u met de maatschappij afhandelen. Hierbij geld onze slogan “Ontzorgen van de klant”.

Hieronder een greep uit ons dienstenpakket.

 • Heeft u schade? Vraag vrijblijvend een kostenindicatie aan. Kostenindicatie

  Overige diensten

  Boten en sloepen schade

  Wij kunnen ook schades herstellen aan uw boot of sloep. Er zijn al verschillende sloepen opnieuw gespoten omdat de lak erg verweerd was en polijsten niet meer mogelijk was. Dit doen wij evt. ook op locatie. Als extra service worden de boten opgehaald vanuit de stalling of jachthaven en na herstel weer terug gebracht.

  Inbraakschade

  Een inbraakschade wordt bij ons heel nauwkeurig hersteld, wij kunnen alle gestolen onderdelen via onze leveranciers snel leveren en opnieuw monteren. Zijn er interieurdelen beschadigd die niet of moeilijk te ver- vangen zijn kunnen we dat heel vakkundig en onzichtbaar herstellen.

  Interieur dasboard reparaties

  Wanneer er een beschadiging aan het interieur is ontstaan door gebruik of inbraak kunnen wij dat heel professioneel en onzichtbaar herstellen, wij geven daar ook een garantie op.

  Kunststof lastechniek

  Bijna alle kunststof delen aan een auto zoals bumpers en koplampen kunnen wij met een kunststof lasapparaat lassen en onzichtbaar herstellen en spuiten. Hier geven wij ook garantie op.

  Brommobielschade

  Herstellen en spuiten van een brommobiel behoord ook tot onze specialiteit. Het kunststof waar een brommobiel voor 80% uit bestaat kunnen wij perfect lassen en vervolgens weer in de juiste kleur spuiten.

  Scooterschade

  Schade aan scooters kunnen wij vakkundig herstellen. De zeer speciale kleuren die er soms op gespoten zijn kunnen wij er weer opnieuw op spuiten, hierdoor ontstaat er een perfecte onzichtbare reparatie.

  Autoschade Hogenboom in Woerden is een modern ingericht bedrijf met gediplomeerde werknemers.

  Wij zijn in staat om met de modernste gereedschappen een auto, camper of caravan met schade zo origineel mogelijk en aan fabriekswaarden te herstellen.

  Contact
  Vestiging Woerden
  Leidekkersweg 42-44
  3449 JJ Woerden
  0348 - 688 550
  info@autoschade-hogenboom.nl