Diensten

Wij bieden een compleet pakket van diensten aan voor zowel auto-, caravan- en camperschade. Kleine en grote schades verhelpen wij snel en vakkundig op  een professionele manier met de modernste gereedschappen en technieken.

De schadeafhandeling met uw verzekeringmaatschappij is een van ons specialisme en dagelijkse werkzaamheden. Zodra u bij ons een schade meld gaan wij het voor u met de maatschappij afhandelen. Hierbij geld onze slogan “Ontzorgen van de klant”.

Hieronder een greep uit ons dienstenpakket.

 • Heeft u schade? Vraag vrijblijvend een kostenindicatie aan. Kostenindicatie

  Ruitreparatie of ruit vervangen

  In onze bedrijven voeren we alle voorkomende reparaties aan ruitschade uit, van een sterreparatie tot het vervangen van een ruit. Het vervangen van een voorruit behoord steeds meer tot een specialisme van de  gecertificeerde schadehersteller omdat er steeds meer auto’s op de markt gebracht worden met een  “intelligente” voorruit. In zo’n voorruit worden steeds vaker sensoren en andere elektroniche snufjes verwerkt die na het vervangen van de ruit via de computer ingeleerd moeten worden in de boordcomputer van de auto.
  Dit is een specialiteit die door de hersteller uitgevoerd kan worden.

  Ruitreparatie

  Bij ruitreparatie gaat het van een ster in de ruit, wat plaatselijk gerepareerd wordt, tot het vervangen van een complete ruit.

  Bij een plaatselijke reparatie wordt er eerst een minuscuul klein gaatje op de plaats van de ster in de bovenste laag van de ruit geboord. Daarna wordt er een hars in geperst met een speciaal pompje. Dit hars verspreidt zich in de breuk en kan na infrarood droging niet verder kan scheuren, de breuk is onzichtbaar. Het inslag gedeelte van de beschadiging blijft meestal zichtbaar. Het voordeel van deze reparatie is dat de kosten in de meeste gevallen wordt vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.

  Ruit vervangen

  Autoschade Hogenboom kan uw autoruit snel en vakkundig vervangen. Bij vervanging gebruiken we alleen ruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de fabrikant. Bij verschillende merken auto’s staat het merk in de voorruit, op verzoek van de klant kunnen wij zo’n voorruit monteren.

  Na het vervangen krijg u 2 jaar garantie op de uitgevoerde reparatie.

  Autoschade Hogenboom in Woerden is een modern ingericht bedrijf met gediplomeerde werknemers.

  Wij zijn in staat om met de modernste gereedschappen een auto, camper of caravan met schade zo origineel mogelijk en aan fabriekswaarden te herstellen.

  Contact
  Vestiging Woerden
  Leidekkersweg 42-44
  3449 JJ Woerden
  0348 - 688 550
  info@autoschade-hogenboom.nl