Diensten

Wij bieden een compleet pakket van diensten aan voor zowel auto-, caravan- en camperschade. Kleine en grote schades verhelpen wij snel en vakkundig op  een professionele manier met de modernste gereedschappen en technieken.

De schadeafhandeling met uw verzekeringmaatschappij is een van ons specialisme en dagelijkse werkzaamheden. Zodra u bij ons een schade meld gaan wij het voor u met de maatschappij afhandelen. Hierbij geld onze slogan “Ontzorgen van de klant”.

Hieronder een greep uit ons dienstenpakket.

 • Heeft u schade? Vraag vrijblijvend een kostenindicatie aan. Kostenindicatie

  Spuitwerk

  Het spuiten wordt met uiterste precisie gedaan, zowel het maken van de kleur als het aanbrengen van de lak wordt gedaan door goed opgeleide en ervaren spuiters die dagelijks spuiten. De lakken die gebruikt worden zijn op waterbasis en worden op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

  In onze bedrijven spuiten wij niet alleen auto’s, caravans en campers. Tot ons specialisme behoren ook het spuiten van industriële onderdelen, en keukenkasten, meubels, boten en sloepen.

  Op het lakwerk geven wij, op verzoek van de klant, een 10 jaar lak garantie certificaat af, hierdoor heeft de klant 10 jaar garantie op de door ons aangebrachte lak.

  Autoschade Hogenboom in Woerden is een modern ingericht bedrijf met gediplomeerde werknemers.

  Wij zijn in staat om met de modernste gereedschappen een auto, camper of caravan met schade zo origineel mogelijk en aan fabriekswaarden te herstellen.

  Contact
  Vestiging Woerden
  Leidekkersweg 42-44
  3449 JJ Woerden
  0348 - 688 550
  info@autoschade-hogenboom.nl